Získejte rychlou půjčku bez zbytečných poplatků.

Chci si půjčit

Bezúčelová půjčka se splatností minimálně 12 měsíců, maximálně 84 měsíců s výběrem částek od 10.000 Kč do 100.000 Kč se splátkami od 350 Kč měsíčně. Kdykoli v průběhu splácení můžete půjčku doplatit celou a to bez jakýchkoli sankcí. Zaplatíte úroky jen za dobu, kdy jste půjčku čerpali. Můžete si odložit splátky až na 4 měsíce v případě pracovní neschopnosti, nebo finanční tísně. Od půjčky můžete odstoupit do 14 dnů bez udání důvodu.

Reprezentativní příklad: Výše úvěru 10 000 Kč, roční úroková sazba 14,88 %, RPSN 15,94 %, celkem zaplatíte 10 806 Kč. Jednotlivé po sobě jdoucí měsíční splátky: 957 Kč, 947 Kč, 937 Kč, 926 Kč, 916 Kč, 906 Kč, 895 Kč, 885 Kč, 875 Kč, 864 Kč, 854 Kč a 844 Kč. Splátky a částka, kterou celkem zaplatíte, jsou matematicky zaokrouhleny. Uvedené hodnoty platí za předpokladu čerpání celé výše úvěru okamžitě, bezhotovostně, v plné výši, při výše uvedené úrokové sazbě a bez poplatku, při poskytnutí revolvingového úvěru na období jednoho roku a splacení ve 12 měsíčních splátkách se stejnou výší jistiny. Maximální výše RPSN nepřesáhne 31,73%. Reprezentativní příklad od našeho partnera, společnosti Home Credit a.s. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy.

Důsledky nedodržení závazků. V případě prodlení nebo jiného neplnění povinností z úvěrové smlouvy je oprávnění po vás požadovat smluvní pokuty a jiné sankce vyplývající z úvěrových smluv a úvěrových podmínek jednotlivých poskytovatelů.

Ohodnoťte nás

Rádi se dovíme co si o nás myslíte

Reference našich zákazníku

  • Nataša bleda 26.04.2022
    50 000 Kč

    Jsem ráda že takovéhle půjčky jsou

  • Ivan 29.03.2022
    100 000 Kč

    Pět

  • Peter Ovari 20.03.2022
    100 000 Kč

    Ja už mám všetko vyplnené

  • Helena Karaszova 18.03.2022
    60 000 Kč
  • Milan 08.03.2022
    60000kc Kč
  • Anna 07.03.2022

    Dobrý den mám zájem o půjčku dotazník jsem doplnila nikdo se mi neozval Děkuji za odpověď

  • Milan 02.03.2022
    50000kc Kč

    Doufám že stě velmi dobří lidé kteří jsou schopni zajistit a pomocí a stě velmi super

  • Miroslav P 25.02.2022
    50 000 Kč

    Tak právě takové služby zákazníkům tu pro zatím nikdo neposkytoval. Tak moc velký dík.

  • Denisa 26.01.2022

    Prosím můžete mi zavolat na 604596001 děkuji

  • Marie 20.01.2022
    40 000 Kč
  • Zoltán 20.01.2022
    50 000 Kč

    Dobře,že půjčujeme i přímo na ruku!

  • Michal 15.01.2022
    100 000 Kč
  • Aneta 08.01.2022

    Prosimvas potřebuji nutně pomoc prosím pomůže mito mooc prosím slibuje se name dekuji

  • Simona 06.01.2022
    40 000 Kč

    Ano

  • Ludmila 03.01.2022
    10 000 Kč

    HODNOCENI DOBRE

  • libuše 03.01.2022

    Líbí se mi Vaše nabídka pro získání půjčky,ale přes veškeré posílání žádostí jsem nedostala žádné vyjádření,snad jsem napsala žádost špatně.Děkuji Tomanová

  • Anonym 31.12.2021
  • LiboR 30.12.2021

    Nic

  • Vladimír 28.12.2021

    Server error

  • Jan 28.12.2021
    30 Kč

    Od včera nevím na čem jsem bohužel

  • Jan 28.12.2021
    30 Kč
  • Ruzena 23.12.2021
    25 000 Kč

    Dobre

  • Vera 15.12.2021
    50 000 Kč

    Perfektni

  • Josef 24.11.2021
    40 000 Kč
  • Kamil 16.11.2021
    10 000 Kč
  • Anonym 21.10.2021
  • Libena 12.10.2021
    20000kc Kč

    Za 5

  • eva 03.10.2021
    5 000 Kč

    nemuzu tam zadat popisne cislo me

  • Marie 24.09.2021
    30 000 Kč Kč

    Potřebuji nutně půjčit jsem ve finanční tísni

  • Marie 24.09.2021
    30 000 Kč Kč

    Potřebuji nutně půjčit jsem ve finanční tísni

  • Anonym 01.09.2021
  • uiomidoj 28.08.2021

    <a href=http://slkjfdf.net/>Izagogi</a> <a href="http://slkjfdf.net/">Ufesrix</a> opp.ykgo.hotcredit.cz.gnz.de http://slkjfdf.net/

  • Zlata.Lu 22.08.2021
    15 000 Kč

    Jste uzasni

  • Anonym 09.08.2021
  • Anonym 09.08.2021
  • Cecilie s 27.07.2021
    6 000 Kč
  • aneta 20.07.2021
    20 tisic Kč

    sme radi že pomaháte poskytnou i dlužnikum

  • Martin 19.07.2021
    15 000 Kč

    Myslim.jsi ze je to moc vyhodna pujcka. Dekuji

  • Anonym 17.07.2021

    Vyborne

  • Jaroslav 17.07.2021
    10 000 Kč
  • Eva 15.07.2021
  • Blanka 04.07.2021
    5 000 Kč

    Dobrý den prosím vás když budu kdyt půjčku od vás i když jsem na úřadě práce tak dáte mi tu půjčku nebo ne jenom že ptám nic víc díky Mullerová

  • jana 21.06.2021
    1 000 Kč

    nemohu posoudit jeste nic nemam

  • Blanka 11.06.2021
    5000kc Kč

    Dobrý den prosím vás pujcite mi do to zařizování bytu prosím děkuji Mullerová

  • Růžena 05.06.2021
    70 000 Kč
  • Anonym 03.06.2021
  • Marek 03.06.2021
    70000Kc Kč

    Chce bych vam dal cislo narozeni ale nemuzu stale vychzi to spatne co bych mel delat

  • Anonym 01.06.2021
  • Anonym 30.05.2021
  • Eva 12.05.2021
    3 000 Kč

    Jo jde to akorát píšete bez registru s exekucí a stejně nedáte

  • Jiří 12.05.2021
    30.000 kč Kč

    Zaťím na 50%

  • Helena 06.05.2021
    10 000 Kč

    Jak mohu dokončit dotazník, když nemám bankovní účet? Invalidní důchod 3.stupne vybírám peníze osobně na poště. Již jsem vám psala několikrát, ale žádnou odpověď dosud jsem od vás bohužel nedostala. Děkuji za odpověď H. Korecká.

  • Petra 29.04.2021
    50 000 Kč

    V poradku

  • Jiří 29.04.2021
    35 000 Kč
  • Anonym 05.04.2021
  • Denisa 21.03.2021
    10 000 Kč

    Chci půjčit ale peníze bych chtěla doruky

  • Ivata 11.03.2021
    100 000 Kč
  • blanka 26.02.2021
    15 000 Kč

    Je jedine u vas si nepujci lidi co nemaji mail

  • Erik 22.02.2021
    20 000 Kč

    Mam To schválení

  • Lucia 19.01.2021
    10 000 Kč
  • Dana 18.01.2021
    1 000 000 Kč
  • Ondrej 12.01.2021
    Ahoj Kč
  • Miroslav 07.01.2021
    20 000 Kč

    Prosimvas chci půjčku nemám. Účet můžete mi zavolat 607484520

  • Radka 29.12.2020
    10 000 Kč

    Dobrý den chcela bysi půjčit ma ezekuce

  • Kuba 26.12.2020
    20 000 Kč

    Výborné

  • Simona 25.12.2020
    10 Kč
  • Simona 25.12.2020
  • Lenka 23.12.2020
    300 000 Kč

    Hcy půjčit

  • Lubos 21.12.2020
    ¹0 000 Kč

    Je velmi dobrá půjčka

  • Hana 14.12.2020
    10 000 Kč

    Nejsem spokojená

  • Ondrej 11.12.2020
    50 000 Kč
  • Radek 09.12.2020
    80 000 Kč

    4

  • Žaneta 06.12.2020
    20 000 Kč

    Je to něco čemu nerozumím alle opravdu jeto na spousta hvezdicek

  • Anonym 04.12.2020
  • Olga 02.12.2020
    10 000 Kč

    5 hvezdicek

  • Iveta 01.12.2020
    20 000 Kč
  • Michal 26.11.2020
    50 000 Kč

    Rychle jednání

  • Hana 23.11.2020
    10 000 Kč

    10000 tisíc

  • Ivana 20.11.2020
    30 000 Kč

    Pet hvězd

  • Gejzs 20.11.2020
    30 000 Kč
  • Petra 10.11.2020
    40 000 Kč

    Chci si půjčit viděla mi pračka lednice potřebovala bych půjčit

  • Helena 05.11.2020
    1 500 Kč

    Hledala jsem půjčku s delším datem splatnosti, to se mi splnilo. Chválím i přehlednost stránek a důležitá upozorněnění. Nemusela jsem si nic hlídat. Děkuji

  • Anonym 25.10.2020
  • Anonym 24.10.2020
    100 000 Kč

    Potřebují půjčku a oni mi ji určitě daj

  • zuzana 23.10.2020
    100 000 Kč

    5 HV2ZDI4EK

  • Tomáš 08.10.2020

    Z padesáti firem asi dvě tak nějak solidní. Jinak zlodejina

  • Anonym 05.09.2020
  • Anonym 26.08.2020

    Již vaše prezentace od jiných je srozumitelná a jasná což mě velmi příjemné zaujalo. JKR

  • Tutu 25.08.2020
    3 Kc Kč

    Fuck

  • Lenka Provazníková 14.08.2020

    Píšete že vyplatíte do ruky. Přesto chcete napsat číslo účtu. Nemám účet,tak co mám dělat?

  • JAn 27.07.2020
    18 000 Kč

    Jsem načen s vašimi poskytnuti . A rád bych se účastnil

  • Josef 27.07.2020
    1 000 000 Kč

    Super jo

  • Anonym 19.07.2020
  • Anonym 17.07.2020

    Podle recenzí vše v pohodě jen mi schází v popisu výše úroků . myslím že v současné době je i toto podstatné vědět .

  • Anonym 20.06.2020
  • Pavla 07.06.2020
    20 000 Kč

    Mě se zdá že jste Férový.

  • Zdena 29.05.2020
    10 000 Kč

    Hodnotím kladné ale nemám účet

  • roman 26.04.2020
    15 000 Kč

    Mam zajem .uzete mi zavolat na tel

  • Vladimír 21.04.2020
    30 ooo Kč

    Mám zájem

  • Jana 04.02.2020
    10 000 Kč

    10000

  • Anonym 16.01.2020

    Dobrý den,ráda bych si od Vás půjčila 20 000,ale už se bojím vypisovat formulář.Vyplnila jsem podobnou nabídku,ale začali se mi ozývat jiní,kde mi nabízeli za měsíc to zaplatit

  • Radka 13.01.2020
    100 Kč

    Pet hvezdicek

  • Václav Pašek 21.12.2019
    5 000 Kč
  • igor 20.12.2019
    5oooo Kč

    Velmi dobra

  • Anonym 13.11.2019
    30 000 Kč

    Anna Bajzova

  • Petra Nedomova 11.11.2019
    15 Kč
  • Eliška 07.11.2019
    1 000 Kč

    Spokojenost

  • Anonym 01.11.2019
  • Hana 24.10.2019
    Novakova Kč

    Myslim ze jste fer dekujeme

  • Eva 30.09.2019
    10 000 Kč

    Jste vyborna pujcka

  • Erik 25.09.2019
    10 000 Kč

    Skvělá půjčka mohl bych ji doporučit všem.

  • Ivan B 22.09.2019
    50 000 Kč
  • Eva Dávidova 08.09.2019
    20 000 Kč
  • karel bernhard 29.08.2019
    30 000 Kč

    Dobre

  • Alena juhaniakova 14.08.2019
    13 000 Kč

    Jste snad nejlepsi v pujceni penez dala bych deset hvezdicek

  • Anonym 05.08.2019
  • Anonym 30.07.2019
  • Ludvík 07.07.2019
    10 000 Kč

    Ttt

  • Anonym 07.07.2019
  • zdenekrajman 07.07.2019
    5 000 Kč

    vsevporadku

  • Alena 06.07.2019
    22 000 Kč
  • Maria Havelkova 25.06.2019
    30 000 Kč
  • Milena 24.06.2019
    20 000 Kč

    Jeste nevim zda me bude pujceno

  • Iva 10.06.2019
    20000,-Kč Kč

    Požádala jsem o půjčku 20000,-Kč pro nutnou úhradu nevýhodných půjček a poplatků. Hotcredit mi velmi pomohl. Už zase mohu v klidu spát Děkuji mám 73 let

  • Nezbedova sona 28.05.2019
    20 000 Kč
  • Pavel 14.05.2019
    20 000 Kč

    chtěl jsem 20 000 a dostal je rychle, za mě palec nahoru

  • Lenka 14.05.2019
    60 000 Kč

    vše ok

  • ladislav 09.05.2019
    15 000 Kč

    jsem spokojeny

  • Erika pustajova 14.03.2019
    10 000 Kč
  • Anonym 24.02.2019
    10 000 Kč

    Ok

  • Robin 09.01.2019
    30 000 Kč
  • Anonym 06.01.2019
  • Jindřiška 01.01.2019
    20 000 Kč
  • Markéta Haklová 25.12.2018
    20 000 Kč

    Pět hvězdiček

  • darina 17.12.2018
    10 000 Kč

    chci na domacnost

  • Tomáš leška 11.12.2018
    20000kc Kč

    Potřeboval bych půjčit na vanoce

  • Michaela Olahova 17.11.2018
    10 000 Kč
  • Veronika 16.11.2018
    8 000 Kč

    Výše 8000 Kč . Měsíční splátka kolik připlatim. /Admin: V tomto případě je úroková sazba 0%./

  • Alena 15.11.2018
    40 000 Kč
  • Anonym 06.11.2018
  • Anonym 01.11.2018
    5 000 Kč
  • Venca 01.11.2018
    30 000 Kč

    OK :-)

  • Anonym 01.11.2018
    5 000 Kč
  • Anonym 01.11.2018
    10 000 Kč
  • Anonym 01.11.2018
    5 000 Kč
  • Dan 01.11.2018
    20 000 Kč
  • Anonym 08.09.2018
  • Petr 08.09.2018
    30 000 Kč
  • Anonym 08.09.2018
  • Anonym 08.09.2018
    20 000 Kč
  • Šárka U. 08.09.2018
    10 000 Kč
  • Anonym 08.09.2018
  • Anonym 08.09.2018
  • František 08.09.2018
    50 000 Kč

    ok

  • Emil Z. 08.09.2018
    10 000 Kč
  • Anonym 08.09.2018
    2 000 Kč
  • Anonym 08.09.2018
  • Anonym 08.09.2018
    5 000 Kč
  • Jana 08.09.2018
    20 000 Kč
  • Anonym 08.09.2018
  • Anonym 08.09.2018
  • Anonym 08.09.2018
  • Anonym 08.09.2018
  • VENDULA 01.09.2018
    10 000 Kč

    PJET HVEZDICEK

  • Anonym 17.07.2018
    20 000 Kč
  • Anonym 17.07.2018
    10 000 Kč

    Pučili míň než sem chtěla

  • Anonym 17.07.2018
    70 000 Kč
  • Anonym 17.07.2018
    10 000 Kč
  • Anonym 17.07.2018
    60 000 Kč

    Dávám dobré hodnocení hlavně za ten bezplatný odklad splátky

  • Anonym 17.07.2018
    2 000 Kč
  • Karel 17.07.2018
    10 000 Kč
  • Jana 17.07.2018
    30 000 Kč

    Hodnotím kladně

  • Anonym 17.07.2018
    5 000 Kč
  • Pavel 17.07.2018
    20 000 Kč
  • Anonym 26.06.2018
  • Marie grundzova 17.06.2018
    10 000 Kč

    Potrebuji pomoct mam sestimesicny holcicku a chybi mi na vlasti bydleni doted jsem bydlela u tchyne ale vyhazuje mne i z malou kdy se ji zachce a muj pritel co snim ma dceru ji posloucha a navadiho pro ti mne penize beru vse vam splat prosim pomocte mi nemam nikoho

  • Anonym 30.05.2018
  • Jana 28.02.2018
    5 000 Kč
  • Anonym 28.02.2018
    10 000 Kč

Poradna

Potřebujete poradit?

Potřebujete se nás na něco zeptat nebo si nevíte rady s žádostí o půjčku? Neváhejte se na nás obrátit.